افغانستانبرگزیده های سایت

آمریکایی ها در جریان حادثه قل اردو بودند

طالبان، سینه ده ها سرباز را جمعه گذشته در قل اردوی شاهین در ولایت بلخ شکافتند. در حالیکه روزانه صدها تن از سربازان نیروهای امنیتی کشته می شوند اما از سوی رهبران حکومت توجیه می گردد که سربازان افغانستان در خط مبارزه با تروریزم و هراس افکنی جهانی قرار دارند. روزانه سربازان به اضافه اینکه در برخی از حملات سازمان دهی شده از سوی گروه های شورشی و هراس افکن در نقاط مختلف کشته می شوند و این یک رویداد وحشتناک برای شهروندان افغانستان می باشد. از جمله رویداد قل اردوی ۲۰۹ شاهین، چهارصد بستر و حملات دیگری از این دست. شهروندان افغانستان می خواهند حکومت به جای محکوم کردن و اعلام عزای عمومی فکری اساسی برای این اوضاع کند و افرادی از سران تروریستان که در زندان ها هستند را اعدام کند.

امان الله پیمان عضو مجلس نمایندگان در گفتگو با «آرزو» در خصوص عوامل اینگونه حوادث هولناک گفت: دست های مرموز و پیچیده ای در داخل نظام وجود دارد، کسانی هستند که فکر می کنند در جنگ و ناامنی، ادامه قدرت و اقتدارشان می تواند بیشتر شود. کسانی دیگری هم که از قدرت کنار می روند یا کنار زده می شوند هم بیشتر فکرشان این می شود که باید ادامه این جنجال ها را در افغانستان بیشتر تجربه شود تا اینکه فرصت های بعدی و شانس های بعدی برای شان میسر شود که متاسفانه قل اردوی شاهین هم از اینگونه عوامل است و از همینگونه مسایل است.

وی، معتقد است، ایجاد اینگونه ناامنی ها کاملا برنامه ریزی شده است و دست های داخلی عوامل اصلی آن هستند و آمریکایی ها نیز کاملا در جریان می باشند. جای سوال است که این چهره های مرموزی که فرقه ها و قل اردوها را منهدم می سازند از کدام آدرس آمده اند؟ چگونه به اینجاها وارد شده اند؟ اگر مثالی از حادثه چهارصد بستر بزنیم، کنار چهارصد بستر مرکز سی آی ای قرار دارد اگر آمریکایی ها به خاطر چهارصد بستر هم مسایل امنیتی را زیر نظر نداشته باشند به خاطر سی آی ای ذره ذره و کوچکترین رفت و آمد و افراد را تحت کنترل خواهند داشت. حالا در این حادثه می بینیم که افراد به راحتی به آن منطقه وارد شده اند و جالب اینجا است که فقط زخمی ها را، داکترها را هدف قرار می دهند و در مرکزیت سی آی ای که در چهارصد بستر قرار دارد حتی یک مرمی هم فیر نمی شود.

به نقل از شبکه اطلاع رسانی افغانستان، پیمان، در خصوص چگونگی راه یافتن مهاجمان به قل اردو بیان داشت: پاسخ این مساله بسیار واضح و مشخص است که چه کسانی در آنجا دست دارند. فرمانده قل اردو ماجراهایی را در گذشته داشته است و فردی است که به هیچ صورتی نمی تواند یک قل اردو را حمایت و رهبری کند. ما باید برای مردم افغانستان روشن کنیم کسانیکه مردم افغانستان را بی رحمانه می کشند این بچه های مردم افغانستان کشته می شوند، هر روز ما در یک جمع آوری بالفعل و علنی جامعه جهانی و در راسش آمریکایی ها قرار داریم. چرا آمریکایی ها نفهمیده اند که در قل اردوی شاهین قرار است این اتفاق افتد؟ با این وضع آمریکایی ها هنوز هم طالبان را در لیست سیاه قبول نمی کنند. در حالیکه طالبان، داعش و تمامی تروریست ها اعضای یک خانواده هستند. داعشی هم که حالا بوجود آمده است یک شاخه از طالبان است. بنابراین دشمن اصلی مردم افغانستان همین طالبان هستند که این شاخه های تروریستی از آن منشعب شده اند.

نماینده مجلس، معتقد است در افغانستان برای تامین امنیت از سوی هیچکس، صداقت وجود ندارد و افزود: دلیل آسیب دیدن پی در پی افغانستان، این است که در کل در افغانستان صداقت وجود ندارد، ادامه جنگ در افغانستان شاید به نفع آمریکایی ها باشد، به نفع برخی از کشورهای منطقه باشد، به نفع سیاست مدارانی باشد که به نام سیاستمدار که در قدرت افغانستان هستند. در این میان این وظیفه حکومت است که آرامش و امنیت را در افغانستان بگیرد اما می بینیم که بسیار ضعیف عمل کرده و هیچ توجه جدی به این اوضاع ندارد. حکومت افغانستان نباید فراموش کند که امواج دیگری در مسیر راه خواهد بود و این امواج از نسل جوان خواهد بود. مقاومت های مردمی و محلی شکل خواهد گرفت اما مانع اصلی برای این حکومت و این کشور طالبان هستند و این طالبان هستند که باید ابتدا از بین برده شوند.

وی، ادامه داد: کشور ما یک کشور مستقل نیست کشوری وابسته است. یک حکومتی داریم که در راس آن آمریکایی ها قرار دارد. بارها به آمریکایی ها از سوی مجلس نمایندگان صدا برآمد که این مملکت به پیمان امنیتی شما ضرورت ندارد، بلکه به امنیت، اقتصاد و کار نیاز دارد اما آنها اهداف خود را دنبال می کنند. آنها باید نماینده هایی را انتخاب می کردند که اهل کار باشند نه نماینده هایی که هر روز در گرو یک کشور خارجی باشند و برنامه های آنها را تطبیق کنند.

برچسب ها
نرخ اسعار خارجی نرخ اسعار خارجی در بدل پول افغانی
دکمه بازگشت به بالا
بستن