افغانستانتیتر یک

طالبان جنگ‌جویان تنقیص‌شده را در چهار ولایت دوباره جذب کردند

منابع محلی می‌گویند طالبان جنگ‌جویانی را که حدود یک‌ونیم سال پیش از صفوف این گروه تنقیص کرده بودند، در ولایت‌های قندهار، هلمند، ارزگان و زابل دوباره ثبت‌نام کرده‌اند؛ شماری از آنان بدون حضور در محل وظیفه، ماهانه پنج هزار افغانی معاش دریافت می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری رشد؛ به گفته منابع، طالبان جنگ‌جویان تنقیص‌شده را براساس درصد تأییدیه‌های‌شان دسته‌بندی کرده‌اند. افرادی که بیش از ۵۰ درصد تأییدیه دارند، به مناطق مرزی فرستاده شده‌اند.

منابع می‌افزایند جنگ‌جویانی که کمتر از ۵۰ درصد تأییدیه دارند، در خانه‌های‌شان باقی می‌مانند و بدون انجام وظیفه، ماهانه پنج هزار افغانی معاش دریافت می‌کنند.

به گفته منابع، از این افراد تعهد گرفته شده است که در صورت نیاز، مانند دیگر نیروهای طالبان به وظیفه حاضر شوند.

منابع می‌گویند که در مرحله کنونی، تنها جنگ‌جویان تنقیص‌شده مربوط به وزارت دفاع طالبان دوباره فراخوانده شده‌اند.

طالبان در سال گذشته شماری از نیروهای خود را به‌دلیل کمبود بودجه و کاهش تشکیلات نظامی تنقیص کرده بودند.

پیش‌تر نیز گزارش‌هایی درباره پرداخت ماهانه پنج هزار افغانی به برخی نیروهای تنقیص‌شده این گروه منتشر شده بود.

بازگرداندن بخشی از نیروهای تنقیص‌شده به مناطق مرزی و پرداخت معاش به افرادی که در خانه باقی می‌مانند، می‌تواند نشان‌دهنده تلاش طالبان برای حفظ نیروی انسانی نظامی در کنار محدودیت‌های مالی باشد.

نرخ اسعار خارجی نرخ اسعار خارجی در بدل پول افغانی
دکمه بازگشت به بالا
بستن