اجتماعیتیتر یک

پس از کلروکین حالا داروی اینترفرون می‌تواند کرونا را تداوی کند

براساس داده های اولیه ، داروی نامبرده شده ، صرف نظر از جنسیت ، سن و وجود بیماری های مزمن ، برای همه بیماران یکسان اثربخش بوده است.

دانشمندان دریافتند که داروی ضد ویروس اینترفرون می‌تواند باعث تسریع در روند بهبودی بیماران COVID-19 شود.

تیمی از دانشمندان در پی یک مطالعه استفاده از “اینترفرون” ها را برای درمان بیماران مبتلا به COVID-19 پیشنهاد نموده اند.

نتایج این تحقیق در نشریه Frontiers in Immunologyمنتشر شده است..

در این مطالعه، که توسط محققان بین المللی به سرپرستی مؤسسه تحقیقاتی بیمارستان عمومی تورنتوی کانادا انجام شده است؛ محققان اثربخشی داروی اینترفرون را در ۷۷ بیمار مبتلا به COVID-19 در ووهان چین بررسی کردند، به گفته محققان هیچکدام از این بیماران نیاز به مراقبت‌های شدید یا دستگاه‌های تنفس مصنوعی نداشتند.

محققان گفتند که درمان با اینترفرون می‌تواند ترشحات ویروسی از دستگاه تنفسی فوقانی و همچنین میزان عوامل التهابی در خون بیمارانی با علائم شدید COVID-19 را کاهش دهد.
کشف آنتی‌بادی که کرونا ویروس را ۱۰۰ درصد دفع می‌کند

کشف آنتی‌بادی که کرونا ویروس را ۱۰۰ درصد دفع می‌کند

بیماران در این مطالعه ۵ میلی گرم اینترفرون-α۲b در روز ، یا ۲۰۰ میلی گرم اربیدول سه بار در روز یا ترکیبی از اینترفرون-α۲b و آربیدول دریافت کردند. با توجه به یافته ها ، درمان با اینترفرون-α۲b ، با آربیدول یا بدون آن، روند بهبودی بیمار را تقریباً هفت روز سریع‎‌تر ساخت.

براساس داده های اولیه ، داروی نامبرده شده ، صرف نظر از جنسیت ، سن و وجود بیماری های مزمن ، برای همه بیماران یکسان اثربخش بوده است.

به گفته این محققان این دارو همچنین باعث کاهش دو پروتئین التهابی اینترلوکین (interleukin (IL) -6) و CRP (پروتئین واکنشی) در خون بیماران مبتلا به COVID-19 می‌شود.

اینترفرون‌ها نوعی از پروتئین‌ها هستند که از سلول‌های میزبان آلوده به ویروس آزاد شده و موجب تحریک سیستم ایمنی و افزایش مقاومت بدن می‌شوند، در واقع اینترفرون‌ها ملکول‌هایی در بدن هستند که با مقاوم ساختن سلول به حمله ویروسی، می‌توانند علیه آن‌ها وارد عمل شوند.اینترفرون‌ها مراحل مختلف چرخه زندگی ویروس را مورد هدف قرار می‌دهند و از تکثیر آن‌ها جلوگیری می‌کنند و همچنین با فعال کردن سلول‌های مختلف ایمنی در پاکسازی عفونت نقش دارند، با این حال برخی ویروس‌ها می‌توانند به این مکانیسم طبیعی بدن غلبه کرده و آن را متوقف کنند. فواید درمانی این دارو در زمان شیوع بیماری سارس در سال‌های ۲۰۰۲ و ۲۰۰۳ هم ثابت شده بود

محققان می‌گویند، اگر ویروس، تولید اینترفرون را متوقف کند، درمان با اینترفرون موجب دفع توقف مکانیسم دفاعی بدن می‌شود.

نرخ اسعار خارجی نرخ اسعار خارجی در بدل پول افغانی
دکمه بازگشت به بالا
بستن